×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Laatste hand aan Beatrix-expositie

  Tentoonstelling steeds geactualiseerd met nieuwe foto's

  Laatste hand aan Beatrix-expositie

  Organisatoren van de fototentoonstelling Onze Koningin treffen zondag in de Beurs van Berlage in Amsterdam de laatste voorbereidingen voor de officiële opening.

  Onze Koningin toont 145 nieuwsfoto’s van 33 jaar koningschap en 75 jaar Beatrix uit de beeldbank van ANP Foto. Dit is het rijkste fotoarchief op het gebeid van het Nederlandse koninklijk huis.

  De nadruk van de expositie ligt op de wijze waarop Beatrix invulling gaf aan het koningschap. Zij is te zien als ambassadeur, maar ook als troostend staatshoofd, aldus de makers. Ook foto’s van persoonlijke en emotionele momenten zijn te bezichtigen.

  Na de opening op maandagmiddag door de Amsterdamse wethouder Andrée van Es is de tentoonstelling vanaf dinsdag 12 maart tot en met zondag 25 mei te bekijken. Tot de troonswisseling op 30 april blijft het ANP de fototentoonstelling actualiseren met nieuwe foto’s van de koningin.

  10 maart 2013 - 22:09