×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kunst van prins Bernhard te koop

  Pasteltekening onder de hamer bij Christie's

  Nadat begin dit jaar bij Sotheby's een grote hoeveelheid spullen uit Paleis Soestdijk werd geveild, gaat bij veilinghuis Christie's nu een kunstwerk van prins Bernhard onder de hamer. De pasteltekening is door de prins gesigneerd in 1982. Aan de achterzijde staat een persoonlijke kerstwens: "Met alle goede wensen/ voor kerstmis/ enz/ 1984/ Bernhard". Christie's verwacht dat de prent tussen de 800 en 1200 euro opbrengt.


  Het kunstwerk van prins Bernhard maakt deel uit van een veiling uit adellijke privécollecties die a.s. dinsdag en woensdag in Amsterdam wordt gehouden.

  9 december 2011 - 16:31