×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kunst van prins Bernhard te koop

  Pasteltekening onder de hamer bij Christie's

  Nadat begin dit jaar bij Sotheby's een grote hoeveelheid spullen uit Paleis Soestdijk werd geveild, gaat bij veilinghuis Christie's nu een kunstwerk van prins Bernhard onder de hamer. De pasteltekening is door de prins gesigneerd in 1982. Aan de achterzijde staat een persoonlijke kerstwens: "Met alle goede wensen/ voor kerstmis/ enz/ 1984/ Bernhard". Christie's verwacht dat de prent tussen de 800 en 1200 euro opbrengt.


  Het kunstwerk van prins Bernhard maakt deel uit van een veiling uit adellijke privécollecties die a.s. dinsdag en woensdag in Amsterdam wordt gehouden.

  9 december 2011 - 16:31