×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Victoria zwanger!

  Eerste kleinkind Carl Gustaf op komst

  De Zweedse kroonprinses is zwanger. Na ruim een jaar na haar huwelijk met Daniel zijn de twee nu in blijde verwachting. Dat maakte het Zweedse hof vanmiddag bekend. Naar verwachting zal de baby van Victoria en Daniel in maart 2012 ter wereld komen. Wijzigingen in de agenda’s voor komend najaar zijn volgens het Hof niet noodzakelijk.

  Lang werd gespeculeerd over een mogelijke zwangerschap van de Zweedse kroonprinses. Voor koning Carl XVI Gustaf en koningin Silvia zal de baby het eerste kleinkind worden.

  17 augustus 2011 - 15:11