×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Victoria in verwachting?

  Geruchten versterkt op vooravond Royal Wedding

   


  Als we het roddelcircuit mogen geloven is de Zweedse kroonprinses Victoria is nu eindelijk zwanger. De geruchten-machine in Zweden maakt overuren, nu zij hun kroonprinses hebben gezien met een wat ronder buikje dan voorheen. Sinds het huwelijk van Victoria met Daniel Westling in juni vorig jaar is het wachten op een baby. De foto die vanavond is gemaakt bij het Mandarin Oriental Hotel in Londen, waarbij veel royals hun opwachting maakten, doet de geruchten opnieuw oplaaien. Het Zweedse hof heeft echter nog steeds geen zwangerschap bekend gemaakt.

  Bij het galadiner waren ook onder meer prins Willem-Alexander en prinses Máxima, prins Filip en Mathilde aanwezig. Gastvrouw Koningin Elizabeth was samen met prins Philip aanwezig, net als prins Charles en Camilla. Koningin Sofía van Spanje kwam met prins Felipe en prinses Letizia. Koningin Margrethe van Denemarken heeft prins Henrik niet meegenomen. Ook koninklijke gasten uit landen die in het verleden een monarchie zijn geweest, hebben deelgenomen aan het diner, dat aan de vooravond van het huwelijk van de Britse prins William met Kate Middleton wordt gehouden in Westminster Abbey.

  Foto: © PPE & Royalty

  29 april 2011 - 00:04