×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Victoria alleen op stap

  Prinsenles voor Daniel

  De laatste tijd duikt de Zweedse kroonprinses Victoria weer regelmatig op zonder de man aan haar zijde met wie ze afgelopen zomer is getrouwd. Geen reden tot paniek, want volgens het Zweedse Afton Bladet krijgt prins Daniel namelijk prinsenles. Daar is hij ruim een jaar geleden al mee gestart, maar de bijscholing gaat nog zeker tot aan deze zomer duren. De lessen bestaan uit de Zweedse geschiedenis, kennis van de Zweedse politiek en natuurlijk mag ook de geschiedenis van het Zweedse koningshuis niet ontbreken in de prinsencursus. Later, wanneer Victoria koningin wordt, zal Daniel hier profijt van hebben en kan hij zijn vrouw bijstaan in haar taak als staatshoofd. Ondertussen zal hij ook nog wel eens samen met Victoria op pad gaan, maar de komende tijd zullen zij voornamelijk gescheiden in het openbaar verschijnen.


  15 februari 2011 - 13:20