×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Victoria aan de top

  Máxima op één na meest geliefde prinses

  Bij de Duitsers mag kroonprinses Victoria van Zweden dan de eerste plaats innemen als meest geliefde prinses, prinses Máxima volgt haar de voet en staat bij de Oosterburen op de tweede plek. Forsa, een gerenommeerd Duits onderzoeksbureau, kwam voor het blad Frau im Spiegel te weten dat Máxima vooral goed scoort bij de vrouwen van 60+. Liefst vijfentwintig procent van de ruim duizend ondervraagden noemt Máxima als favoriete prinses, gemiddeld negentien procent. Prinses Mathilde, de vrouw van de Belgische kroonprins, weet slechts 1 procent van de Duitsers achter zich te scharen. Nieuwkomer Kate, de hertogin van Cambrdige, staat op 3 in de lijst. Zij weet vooral de jongeren naar zich toe te trekken. In de leeftijdscategorie 14- tot 29-jarigen staat ze op numer 1 met 35 procent van de stemmen.


  Prinses Máxima wordt geprezen om haar levenslustigheid, haar ongecompliceerdheid en het feit dat ze zich zo goed heeft aangepast aan de Nederlandse maatschappij. En bovendien is ze glamourous, met haar Italiaanse maatkleding van Valentino en bijpassende XXL-hoeden. Haar hartelijke lach en haar Zuid-Amerkaanse temperament zorgen voor een frisse wind in het Nederlandse koningshuis.

  13 januari 2012 - 14:27