×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses is nu Master of Management

  Mette-Marit sluit studie af met mastertitel

  Kroonprinses Mette-Marit heeft haar studie met goed gevolg afgesloten en is daarmee beloond met de titel Executive Master of Management. De Noorse krant Dagbladet schrijft dat woensdag naar aanleiding van een bevestiging vanuit het Paleis. De masterscriptie leverde ze ‘opgelucht en blij’ op 21 mei dit jaar in bij de Noorse Managementschool, liet het paleis toentertijd weten. De scriptie, waarvan het onderwerp geheim is, is nu goedgekeurd. De prinses ‘is blij en trots dat ze het afgerond heeft. Het is een spannende en leerzame tijd geweest’, vertelt Marianne Hagen, voorlichter van het Noorse hof. 

  Het is een lange weg geweest voor Mette-Marit deze titel behaalde. In 2008 begon ze aan de studie waar leiderschap centraal staat. Ze zou deze studie eigenlijk verleden jaar al hebben kunnen voltooien, maar toen zette ze het op een laag pitje. Na de dood van haar halfbroer, verleden jaar tijdens de aanslag op Utøya, reisde ze alleen naar een wellnessresort en voor een bezinningsreis naar India.

  1 augustus 2012 - 12:56