×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinselijk paar zondag weer naar Zuid-Afrika

  WK-finale krijgt koninklijke supporters

  Prins Willem-Alexander en prinses Máxima zullen zondag 11 juli de finale van het WK voetbal bijwonen in Johannesburg, Zuid Afrika. Ook demissionair minister-president Balkenende zal - namens de Nederlandse regering - aanwezig zijn in het Soccer City-stadion. Koningin Beatrix is niet aanwezig in Zuid-Afrika. Willem-Alexander en Máxima vieren naar verluidt op dit moment vakantie in Mozambique. Ze zullen hun vakantie dus tijdelijk onderbreken en naar Zuid-Afrika vliegen. Waar hun dochtertjes op dat moment zijn is niet bekend, maar waarschijnlijk blijven zij in Mozambique achter.


  De tegenstander van het Nederlands elftal, Spanje, mag ook rekenen op koninklijke aanmoedigingen. Koningin Sofia, de echtgenote van de Spaanse koning Juan Carlos, zal de wedstrijd bijwonen.

  9 juli 2010 - 14:04