×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinselijk gezin per trein naar Lech

  Koninklijke Trein vanaf Amsterdam Centraal vertrokken

  Kroonprinselijk gezin per trein naar Lech

  Het gezin van de Prins van Oranje is vrijdagavond per trein vanaf Amsterdam Centraal vertrokken naar Oostenrijk. Amalia, Alexia en Ariane, de dochters van prins Willem-Alexander en prinses Máxima, hebben sinds vrijdagmiddag voorjaarsvakantie. Steevast is deze vakantie voor de Oranjes de tijd om naar Lech af te reizen. Willem-Alexander en Máxima hadden vorig jaar al aan hun kinderen beloofd dat ze met de Koninklijke Trein naar de wintersportplaats zouden gaan, maar door het ongeluk van prins Friso kwam dat er niet van. Nu werd die belofte alsnog waargemaakt. Willem-Alexander ging in zijn jonge jaren ook altijd per trein naar Lech. Hij wilde dat zijn kinderen zoiets ook eens zouden meemaken.

  Koningin Beatrix is al sinds afgelopen maandag in Lech, naar verluidt samen met het gezin van prins Constantijn. Vrijdagmorgen vloog de koningin echter naar Londen, om later op de dag samen met prinses Mabel en haar dochters Luana en Zaria terug te keren naar Lech. Daar wordt zondag, precies een jaar na het ongeluk van de tweede zoon van de koningin en prins Claus, een mis gehouden om te bidden voor prins Friso.

  Foto Mario Nap

  15 februari 2013 - 18:48