×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins én kroonprinses Japan naar inhuldiging

  Vorige buitenlandse reis was vakantie op 't Oude Loo

  Kroonprins én kroonprinses Japan naar inhuldiging

  Prinses Masako, de echtgenote van de kroonprins van Japan, gaat volgens Japanse media binnenkort voor het eerst in zeven jaar tijd weer naar het buitenland. Sinds 2004 leidt ze namelijk aan een depressie.

  Zij en haar man, kroonprins Naruhito, bezoeken Nederland om de inhuldiging van koning WillemAlexander bij te wonen op 30 april, zo melden kranten, persbureaus en televisie in Japan. Het Keizerlijk Hof heeft het nog niet bevestigd.
  Het zou de eerste buitenlandse reis sinds augustus 2006 worden. Toen kwam zij met haar man en dochter twee weken voor een vakantie naar Nederland. Op uitnodiging van koningin Beatrix verbleven zij op Het Oude Loo in Apeldoorn. De laatste officiële reis dateert van elf jaar geleden. Het kroonprinselijk paar zou op 28 april vertrekken en op 3 mei weer terug naar Japan gaan.

  17 april 2013 - 15:41