×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins bezoekt winnaar Koning Willem I Prijs

  Willem-Alexander naar VDL in Eindhoven

  Kroonprins bezoekt winnaar Koning Willem I Prijs

  Prins Willem-Alexander bezocht woensdag de VDL Groep in Eindhoven. Het bedrijf ontving op 8 mei 2012 de Koning Willem I Prijs uit handen van de prins. Het bedrijf is werkzaam in de toeleveringsbranche van onder meer modules voor de chipindustrie, fabrikant van bussen en producent van uiteenlopende eindproducten zoals verpakkingsmachines. De producten die de VDL groep maakt hebben betrekking op metaal, kunststof en techniek. De prins bezocht het hoofdkantoor, waar hij meer te horen over de geschiedenis van het familiebedrijf, dat tegenwoordig over 18 landen verspreid is en waarvoor 9.000 medewerkers werken. Daarna bezocht de prins ook twee van de 82 bedrijven van VDL.

  De Koning Willem I Prijs wordt sinds 1958 tweejaarlijks toegekend door de Koning Willem I Stichting, met actieve steun van het Ministerie van Economische Zaken. De Stichting heeft als doelstelling de nationale economie van nieuwe impulsen te voorzien en daarmee het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten. De prijs gaat naar ondernemingen die hebben laten zien dat ze durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en innovatie succesvol weten te combineren.

  6 februari 2013 - 17:53