Placeholder

Krijgen William en Kate een dochter?

Kate Middleton lijkt bij een bezoek aan de plaats Grimsby het geslacht van haar ongeboren kind te hebben verklapt. De vrouw van prins William kreeg een teddybeer van een omstander, waarna ze zei: “Dankuwel, die bewaar ik voor mijn d…, voor mijn baby”. Volgens The Sun een duidelijke hint dat ze een meisje krijgt.

Een andere vrouw in het publiek confronteerde Kate met haar verspreking. “Ik vroeg haar of ze dochter had willen zeggen”, aldus Sandra Cook. “Ze lachte en zei: ‘Hoe bedoelt u? We weten het geslacht niet’. Ik plaagde haar een beetje en zei dat ik dacht dat ze het al wel weet. Ze bleef lachen en antwoordde: ‘We zeggen niets’.”

Cook (67), zelf moeder van twee kinderen, weet zeker dat Kate een dochter krijgt. “Anders had ze niet het d-woord gebruikt. Ze was ook een beetje ontdaan toen ze zich had versproken.” Mensen uit het publiek begonnen de hertogin meteen te feliciteren, maar ze bleef volhouden dat ze niet weet of ze een jongen of meisje krijgt.

Volgens The Sun kan Kate met het d-woord ook ‘darling’, ofwel schatje, hebben bedoeld. Of een potentiële babynaam, zoals Daniel, David, Dawn of Dorothy. Of, zo suggereert de Britse krant, misschien wilde ze de beer wel aan haar hond geven en had ze ‘dog’ willen zeggen.