×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Krijgen William en Kate een dochter?

  Kate lijkt zich te hebben versproken

  Krijgen William en Kate een dochter?

  Kate Middleton lijkt bij een bezoek aan de plaats Grimsby het geslacht van haar ongeboren kind te hebben verklapt. De vrouw van prins William kreeg een teddybeer van een omstander, waarna ze zei: “Dankuwel, die bewaar ik voor mijn d…, voor mijn baby”. Volgens The Sun een duidelijke hint dat ze een meisje krijgt.

  Een andere vrouw in het publiek confronteerde Kate met haar verspreking. “Ik vroeg haar of ze dochter had willen zeggen”, aldus Sandra Cook. “Ze lachte en zei: ‘Hoe bedoelt u? We weten het geslacht niet’. Ik plaagde haar een beetje en zei dat ik dacht dat ze het al wel weet. Ze bleef lachen en antwoordde: ‘We zeggen niets’.”

  Cook (67), zelf moeder van twee kinderen, weet zeker dat Kate een dochter krijgt. “Anders had ze niet het d-woord gebruikt. Ze was ook een beetje ontdaan toen ze zich had versproken.” Mensen uit het publiek begonnen de hertogin meteen te feliciteren, maar ze bleef volhouden dat ze niet weet of ze een jongen of meisje krijgt.

  Volgens The Sun kan Kate met het d-woord ook ‘darling’, ofwel schatje, hebben bedoeld. Of een potentiële babynaam, zoals Daniel, David, Dawn of Dorothy. Of, zo suggereert de Britse krant, misschien wilde ze de beer wel aan haar hond geven en had ze ‘dog’ willen zeggen.

  6 maart 2013 - 10:58