×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijke Juwelen

  Schitterende Royals, de mooiste tiara's

  Net als vorig jaar brengt Royalty ook dit jaar weer een special uit. Deze speciale, 116 pagina's tellende special over Koninklijke Juwelen mag U absoluut niet missen! Met meer dan 200 unieke foto's uit de koninklijke archieven, waarvan sommige foto's al decennialang niet meer te zien zijn geweest, worden de juwelen van tal van vorstenhuizen onder de loep genomen. Het zijn sieraden die veelal al meer dan honderd jaar familiebezit zijn. Soms zijn het bijzondere geschenken die afkomstig zijn van het volk, of juwelen die als onderdeel van een bruidschat van het ene naar het andere koninkrijk zijn overgebracht. Maar ook nieuwe juwelen worden aan de collecties van de koninklijke families toegevoegd. Alle ins en outs, vele juwelen van toen en nu, zijn te zien in de special: Koninklijke Juwelen.


  Net als vorig jaar brengt Royalty ook dit jaar weer een special uit. Deze speciale, 116 pagina’s tellende special over Koninklijke Juwelen mag U absoluut niet missen! Met meer dan 200 unieke foto’s uit de koninklijke archieven, waarvan sommige foto’s al decennialang niet meer te zien zijn geweest, worden de juwelen van tal van vorstenhuizen onder de loep genomen. Het zijn sieraden die veelal al meer dan honderd jaar familiebezit zijn. Soms zijn het bijzondere geschenken die afkomstig zijn van het volk, of juwelen die als onderdeel van een bruidschat van het ene naar het andere koninkrijk zijn overgebracht. Maar ook nieuwe juwelen worden aan de collecties van de koninklijke families toegevoegd. Alle ins en outs, vele juwelen van toen en nu, zijn te zien in de special: Koninklijke Juwelen.

  Vanaf nu overal te koop!

  Want to buy the Royal Jewellery issue (in Dutch) from abroad? Mail us at redactie@royalty.audax.nl

  6 oktober 2011 - 13:18