×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijke gasten in De Nieuwe Kerk

  Koninklijke gasten in De Nieuwe Kerk

  De koninklijke gasten en de afvaardigingen van bevriende landen zijn bijeen in De Nieuwe Kerk, waar koning Willem-Alexander wordt ingehuldigd. Onder de gasten zijn prins Albert van Monaco, de Britse prins Charles, prins Filip en prinses Mathilde uit België, erfgroothertog Guillaume van Luxemburg, kroonprins Felipe van Spanje, kroonprinses Victoria van Zweden en prinses Lalla Salma van Marokko. Kroonprins Naruhito en kroonprinses Masako van Japan zijn na jaren weer eens in de openbaarheid. Ook de vorstenhuizen van Noorwegen, Denemarken, Liechtenstein, Thailand, Brunei, Bahrein, Oman, Jordanië en de Verenigde Arabische Emiraten zijn vertegenwoordigd. De Europese Unie is aanwezig met president Herman Van Rompuy, commissievoorzitter José Manuel Barroso en parlementsvoorzitter Martin Schultz. Canada stuurt gouverneur-generaal Johnston.

  30 april 2013 - 14:07