×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijke familie terug naar Drakensteyn

  Beatrix, Mabel, Luana en Zaria als laatste langs het graf

  Koninklijke familie terug naar Drakensteyn

  De uitvaartdienst voor prins Friso in de Stulpkerk in Lage Vuursche heeft vrijdagmiddag iets minder dan anderhalf uur geduurd. Rond 16.10 uur klonken de kerkklokken minutenlang tijdens het gebed voor de wereld, gebruik in protestantse kerken.


  De begrafenis heeft een strikt besloten karakter. Voor de dienst onder leiding van dominee Carel ter Linden zijn alleen familie en vrienden uitgenodigd. Naar schatting hebben zo’n 100 genodigden de dienst bijgewoond. Prinses Beatrix, prinses Mabel en haar dochters Luana en Zaria verlieten als laatste de begraafplaats nadat alle genodigden langs het graf waren gelopen om afscheid te nemen. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun kinderen gingen hun moeder en schoonzus voor. Naast kasteel Drakensteyn staat een tent waar de naar schatting honderd genodigden genodigden van de besloten uitvaartdienst na afloop bij elkaar kwamen.

  16 augustus 2013 - 16:27