×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijke familie doet vrijwilligerswerk

  Koningin, prinsen en prinsessen actief op NL Doet

  Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat met NL Doet zien hoe belangrijk deze mensen voor de samenleving zijn. Ook de koninklijke familie gaat jaarlijks op pad om zich in te zetten voor anderen tijdens NL Doet. Dit jaar zijn naar schatting 300.000 mensen actief binnen het initiatief van het Oranje Fonds, waarvan prins Willem-Alexander en prinses Máxima het beschermpaar zijn. Het tweetal ging daarom vandaag naar een verzorgingstehuis om ouderen te verrassen met een high tea.


  Ook prins Pieter-Christiaan, prins Bernhard en prinses Annette zijn op pad. Zij zijn samen met de koningin naar Nijmegen getogen om een theater- en circusschool voor de plaatselijke jeugd op te knappen. De beide prinsen hebben zich kostelijk vermaakt met het behangen van plafondplaten, terwijl prinses Annette koningin Beatrix bij heeft gestaan met het roze schilderen van een muur in de grote zaal. Ook morgen zijn er nog leden van de koninklijke familie actief in het land.

  18 maart 2011 - 19:58