×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijke familie dankbaar en geroerd

  Medeleven is een grote steun in moeilijke tijd

  De Koninklijke Familie liet zondagavond via de Rijksvoorlichtingsdienst weten zeer dankbaar en diep geroerd te zijn door alle steunbetuigingen en blijken van medeleven na het ski-ongeval van prins Friso. Het is een grote steun voor hen in deze moeilijke tijd.
  De RVD verzocht tevens de fotografen om de kleinkinderen van koningin Beatrix vanaf dat moment met rust te laten.
  Prins Willem-Alexander bezocht ’s avonds zijn broer in het ziekenhuis in Innsbruck. Samen met prinses Mabel reisde hij voor een halfuur durend bezoek vanuit Lech naar het Landeskrankenhaus.
  Maandagmiddag vertrok vanaf Gasthof Post in Lech opnieuw een auto richting het ziekenhuis. Ditmaal verliet het gezelschap het hotel vanuit een achteruitgang. Naar verluidt bracht prinses Mabel samen met haar moeder, dochter Zaria en koningin Beatrix een bezoek aan prins Friso. Dat gebeurde voor het eerst buiten het zicht van de camera’s.

  Over de toestand van prins Friso zijn geen nieuwe mededelingen gedaan. Zijn toestand is stabiel, maar niet buiten levensgevaar. Een prognose zal niet eerder dan aan het eind van de week worden verwacht.

  20 februari 2012 - 13:04