×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijke baby-collectie na Kate’s bevalling

  Brits hof brengt diverse producten op de markt

  Koninklijke baby-collectie na Kate’s bevalling

  Naar aanleiding van de geboorte van het eerste kind van prins William en zijn vrouw Kate gaat de stichting Royal Collection Trust voor het eerst een heuse babycollectie op de markt brengen.

  Prins William en zijn vrouw Kate krijgen nu al veel cadeaus voor het kind dat ze in juli verwachten. Maar volgens Telegraph krijgt de stichting, die de kunstcollectie van koningin Elizabeth beheert, het kostbaarste cadeau. Royal Collection Trust mag de koninklijke geboorte kracht bij zetten door hun eerste selectie baby-artikelen ooit uit te brengen. “Er worden verschillende producten uitgebracht om de geboorte van de toekomstige koninklijke baby te vieren, maar dat gebeurt pas na de geboorte”, bevestigt een woordvoerder.

  Eerder gaf de hertogin van Cambridge de Royal Collection een enorme boost, toen ze haar trouwjurk beschikbaar stelde als aandachtstrekker in Buckingham Palace bij de opening voor het publiek in 2011. De bruidsjurk bleek een grote trekpleister. 191.000 mensen bezochten de residentie van de koningin in Londen. En er werd voor meer dan 10 miljoen pond (ruim 11 miljoen euro) aan toegangskaartjes verkocht, een stijging van 3,5 miljoen pond (4,1 miljoen euro) in vergelijking met het jaar daarvoor. Als dank voor deze gestegen inkomsten, doneerde Royal Collection Trust afgelopen zomer 300.000 pond (350.000 euro) aan een van de liefdadigheidsinstellingen van Kate.

  Alle opbrengsten van de babycollectie zullen worden gebruikt voor het onderhoud van de kunstcollectie en -tentoonstellingen. Royal Collection Trust heeft nooit eerder een baby-collectie gemaakt. De stichting werd namelijk in 1993 opgericht, negen jaar na de geboorte van prins Harry.

  23 maart 2013 - 19:18