×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijk tintje aan Zweeds feest in Noordwijk

  KvK Zweden 50 jaar in Nederland: 3 vorstenhuizen aanwezig

  De Zweedse kroonprinses Victoria viert vandaag mee met het vijftig jarig bestaan van de Zweedse Kamer van Koophandel in Nederland. Ze is niet de enige Koninklijke gast die hiervoor naar Noordwijk afreist. Tijdens de dag wordt namelijk gesproken door ondermeer prins Carlos, hertog van Bourbon-Parma. Daarnaast zijn vele vertegenwoordigers van Zweedse en Zweeds-Nederlandse bedrijven present. Prins Willem-Alexander en de vrouw van prins Carlos, prinses Annemarie, schuiven 's avonds aan tijdens het galadiner in de Wintertuin van Hotels van Oranje.


  Prinses Victoria zal de ‘Lifetime Achievement Award’ uitreiken aan Ingvar Kamprad, de oprichter van IKEA. Aan de prinses ook de bijzondere eer om als eerste ter wereld te genieten van een petitfour gemaakt van lupine-eiwit. Het is een milieuvriendelijk te verbouwen gewas, dat ook nog eens erg aantrekkelijk is door een hoge eiwitopbrengst en laag vetgehalte.

  28 oktober 2010 - 12:00