×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijk Huwelijk op 27 augustus in Potsdam

  Prins van Pruisen trouwt prinses van Isenburg

  Niet alleen Londen en Monte Carlo maken zich op voor een Royal Wedding. Ook Potsdam mag zich gaan voorbereiden op een heus koninklijk huwelijksfeest. Er worden zo'n 720 adellijke gasten verwacht voor het huwelijk van prins Georg Friedrich van Pruisen en prinses Sophie van Isenburg. Op 27 augustus zullen de twee elkaar het ja-woord gaan geven in de Vredeskerk van Potsdam, in het park van Slot Sanssouci.


  Niet alleen Londen en Monte Carlo maken zich op voor een Royal Wedding. Ook Potsdam mag zich gaan voorbereiden op een heus koninklijk huwelijksfeest. Er worden zo’n 720 adellijke gasten verwacht voor het huwelijk van prins Georg Friedrich van Pruisen en prinses Sophie van Isenburg. Op 27 augustus zullen de twee elkaar het ja-woord gaan geven in de Vredeskerk van Potsdam, in het park van Slot Sanssouci.

  De twee kennen elkaar uit hun kindertijd, inmiddels al zo’n dertig jaar. Prinses Sophie werkt in Berlijn als consultant in een non-profitorganisatie. Ook prins Georg Friederich is werkzaam in het bedrijfsleven. Het werk van het door zijn grootmoeder opgerichte prinses Kira van Pruisen Stichting ligt hem na aan het hart. De stichting organiseert sinds een halve eeuw vakanties voor kinderen op het kasteel Hohenzollern, het hoofdverblijf van de familie. Op de vooravond van het huwelijk is daarom een concert in het Berliner Konzerthaus gepland, om geld in te zamelen voor dit doel.

  1 maart 2011 - 12:17