×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijk Huis krijgt eigen App

  Koninklijke applicatie voor mobiele telefoons

  Het bedrijf Phonecast Solutions heeft voor de Rijksvoorlichtingsdient een nieuwe app gemaakt voor het Koninklijk Huis. Met deze app, geschikt voor iPhone en Android toestellen, kunnen de laatste nieuwtjes worden gevolgd, foto's en video's worden bekeken en op een kaartje van Google Maps is te zien welke activiteiten er zijn van welke leden van het Koninklijk Huis en op welke plek. De Rijksvoorlichtingsdienst belooft dat ook de foto's van Prinsjesdag - dat morgen plaats vindt - op de app te zien zullen zijn.


  iTunes http://itunes.apple.com/us/app/koninklijk-huis/id458589968?ls=1&mt=8
  Android Market https://market.android.com/details?id=nl.phonecastsolutions.koninklijkhuis

  19 september 2011 - 11:44