×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijk gezelschap op de thee

  Noorse koningin Sonja en Mette-Marit bezoeken moslims thuis

  In het kader van een project om racisme tegen te gaan, ontmoeten de Noorse koningin Sonja en haar schoondochter kroonprinses Mette-Marit vanmiddag een islamitische familie. Zij gaan bij het gezin langs bij hen thuis in Oslo om er gezamenlijk thee te drinken. Al sinds begin deze week worden er in Noorwegen teaparty's gehouden binnen dit project. De organisatie hoopt dat Noorse moslims vaker niet-moslims bij hen thuis zullen uitnodigen voor een kop thee. Het doel is dan ook om een breder beeld van de Noorse moslims in de media te geven.Volgens de Noorse statistieken blijkt dat Noren die mensen uit etnische minderheden kennen vaak minder vooroordelen hebben.


  10 maart 2011 - 11:00