×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijk gezelschap op Aruba

  Officieel bezoek aan Caribische deel Koninkrijk

  Niet vandaag, maar gisteren al kwam koningin Beatrix met haar gevolg aan op ‘haar luchthaven’, Aeropuerto Internacional Reina Beatrix. Onder andere Mike Eman, premier van Aruba, was daar om het gezelschap te ontvangen dat met een lijnvlucht naar Aruba is afgereisd. Vandaag begint het officiële bezoek en wordt de koningin samen met prins Willem-Alexander en prinses Máxima welkom geheten in Oranjestad. Op haar eerste dag ging Beatrix de hoofdstad van Aruba al verkennen en werd ze gespot in een van de vele juweliers.

  Aruba is op vele fronten een voorbeeld voor de eilanden Curaçao en Sint-Maarten, die op 10 oktober vorig jaar een status aparte kregen. Aruba viert dit jaar haar vijfentwintigste jaar als land binnen het Koninkrijk.

  Foto: Kabinet Mike Eman

  28 oktober 2011 - 11:46