×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijk gezelschap gearriveerd in VAE

  Korte welkomstceremonie op het Presidentiële vliegveld

  Koningin Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Máxima zijn zaterdagavond aangekomen in de Verenigde Arabische Emiraten. Zij werden op het presidentiële vliegveld verwelkomd door onder andere de Nederlandse ambassadeur en Hare Excellentie mevrouw Al-Hashimy, minister van externe betrekkingen. Op zondag – een gewone werkdag in de Arabische Emiraten – zal het staatsbezoek echt beginnen met ondermeer een bezoek de Grote Sheikh Zayed Moskee en een bezoek aan Sjeik Khalifa bin Zayed bin Sultan Al Nahyan, de president van de Verenigde Arabische Emiraten.

  Foto: Patrick van Katwijk

  7 januari 2012 - 20:38