×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijk bezoek op de tribune

  Zoals aangekondigd zaten dinsdagavond prins Willem-Alexander en prinses Máxima op de tribune van de halve finalewedstrijd van het Nederlands elftal tijdens het WK voetbal in Kaapstad. Het kroonprinselijk paar zong voorafgaand aan de wedstrijd uit volle borst mee met het Wilhelmus. Vervolgens zagen ze 'het andere Oranje' in een bloedstollende wedstrijd winnen met 3-2. Tijdens de doelpunten ging het paar, net als alle andere supporters, helemaal uit hun dak. Ze deden een 'high five' en stoken de duimen op naar de voetballers. Beiden droegen ze een oranje sjaaltje en Máxima droeg haar oranje Koninginnedag outfit van dit jaar. 


  Na afloop van de wedstrijd ging het paar het team opzoeken in de kleedkamers. Willem-Alexander hield ‘een indrukwekkende speech’, aldus Rafael van der Vaart. Ook Máxima was in de kleedkamers aanwezig: ‘Dan ga je natuurlijk wel even met Máxima op de foto’, sprak Wesley Sneijder. ‘Wat een charmante vrouw’, vulde Robin van Persie zijn teamgenoten aan.

  Alexander en Máxima zijn inmiddels weer onderweg naar Nederland, om met hun kinderen te genieten van de zomer. Hoogstwaarschijnlijk vliegen ze dit weekend terug om bij de historische WK-finale aanwezig zijn, waar Nederland zal spelen tegen Duitsland of Spanje.

  7 juli 2010 - 13:55