×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijk bezoek bij eerste wedstrijd Oranje

  Ook prins Frederik op de tribune

  Prins Willem-Alexander is aanwezig bij de eerste wedstrijd van Oranje tijdens het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Op 14 juni in Johannesburg is de prins er zeker weten bij. Het is nog niet bekend of Willem-Alexander ook andere wedstrijden van het Nederlands elftal zal bijwonen.


  Willem-Alexander krijgt in het stadion gezelschap van kroonprins Frederik van Denemarken, die de Deense spelers zal aanmoedigen.

  Prinses Máxima en de kinderen zijn er niet bij op 14 juni.

  Ook Ab Klink, demissionair minister Sport, gaat naar Zuid-Afrika. Klink gaat van 18 tot en met 26 juni naar het WK en is erbij als het Nederlands elftal tegen Japan en Kameroen speelt. In de agenda van de premier staat nog niets.

  8 juni 2010 - 16:33