×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar ziet dans tijdens boottocht 30 april

  Hans van Manen maakt choreografie voor Koningsvaart

  Koningspaar ziet dans tijdens boottocht 30 april

  Willem-Alexander en Máxima krijgen tijdens de koningsvaart op 30 april een feestelijk cultureel programma aangeboden. Op een ponton in het water dansen twee dansers van Het Nationale Ballet een duet van choreograaf Hans van Manen op muziek van Erik Satie.

  Donderdag werd al bekend dat het 50 leden tellende Koor van de Nederlandse Opera tijdens de koningsvaart op het plein voor het Filminstituut EYE een uitvoering brengt van de finale uit de opera L’amour des trois oranges van Sergej Prokofjev. De sprookjesopera gaat toepasselijk over een prins die koning wordt.

  De koningsvaart vertrekt om 19.45 uur vanaf het Filminstituut. De vaartocht eindigt rond 21.30 uur bij het Muziekgebouw aan het IJ.

  12 april 2013 - 11:46