×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar ontvangt gasten voor receptie

  Ongeveer duizend genodigden

  Koningspaar ontvangt gasten voor receptie

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima geven momenteel een receptie in de Burgerzaal van het Koninklijk Paleis in Amsterdam. Hier zijn zo’n duizend gasten bij aanwezig. Dat zijn naast leden van de koninklijke familie onder meer de buitenlandse vorstelijke gasten, de diplomatieke vertegenwoordigers, de gouverneurs en Statenleden van Aruba, Curaçao en Sint-Maarten, de Rijksministerraad en de leden van de Staten-Generaal. Na deze receptie zal het kersverse koningspaar zich opmaken voor de koningsvaart op het IJ.

  30 april 2013 - 17:42