×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar ontvangt gasten voor receptie

  Ongeveer duizend genodigden

  Koningspaar ontvangt gasten voor receptie

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima geven momenteel een receptie in de Burgerzaal van het Koninklijk Paleis in Amsterdam. Hier zijn zo’n duizend gasten bij aanwezig. Dat zijn naast leden van de koninklijke familie onder meer de buitenlandse vorstelijke gasten, de diplomatieke vertegenwoordigers, de gouverneurs en Statenleden van Aruba, Curaçao en Sint-Maarten, de Rijksministerraad en de leden van de Staten-Generaal. Na deze receptie zal het kersverse koningspaar zich opmaken voor de koningsvaart op het IJ.

  30 april 2013 - 17:42