×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar naar Duitsland

  Kennismaken en handelsmissie

  Koningspaar naar Duitsland

  Minder tomaten, meer TomTom. Onder dat motto trekt een Nederlandse handelsdelegatie 4 dagen door de deelstaten Hessen en Baden-Württemberg. Nederland denkt in dit deel van Duitsland met techniek en innovatie geld te kunnen verdienen maar laat nog kansen liggen. Om extra aandacht te krijgen was een jaar geleden besloten dat Willem-Alexander en Máxima tegelijkertijd een officieel bezoek aan de zuidelijke deelstaten zouden brengen.


  De troonswisseling maakte enige wijzigingen in het koninklijk programma noodzakelijk. Willem-Alexander is niet langer prins maar koning en gaat met Máxima nu eerst in Berlijn op beleefdheidsbezoek bij bondskanselier Angela Merkel en bondspresident Joachim Gauck.

  Aan het einde van de middag strijken ze neer in Wiesbaden, de hoofdstad van Hessen. Daar zijn dan al vertegenwoordigers van 99 Nederlandse bedrijven met hun Duitse tegenvoeters in gesprek. Het koninklijk paar, dat 2 dagen in Duitsland blijft, voegt zich later bij dat gezelschap.

  3 juni 2013 - 10:28