×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar naar Duitsland

  Kennismaken en handelsmissie

  Koningspaar naar Duitsland

  Minder tomaten, meer TomTom. Onder dat motto trekt een Nederlandse handelsdelegatie 4 dagen door de deelstaten Hessen en Baden-Württemberg. Nederland denkt in dit deel van Duitsland met techniek en innovatie geld te kunnen verdienen maar laat nog kansen liggen. Om extra aandacht te krijgen was een jaar geleden besloten dat Willem-Alexander en Máxima tegelijkertijd een officieel bezoek aan de zuidelijke deelstaten zouden brengen.


  De troonswisseling maakte enige wijzigingen in het koninklijk programma noodzakelijk. Willem-Alexander is niet langer prins maar koning en gaat met Máxima nu eerst in Berlijn op beleefdheidsbezoek bij bondskanselier Angela Merkel en bondspresident Joachim Gauck.

  Aan het einde van de middag strijken ze neer in Wiesbaden, de hoofdstad van Hessen. Daar zijn dan al vertegenwoordigers van 99 Nederlandse bedrijven met hun Duitse tegenvoeters in gesprek. Het koninklijk paar, dat 2 dagen in Duitsland blijft, voegt zich later bij dat gezelschap.

  3 juni 2013 - 10:28