×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar in november naar Caraïben

  14 tot en met 24 november naar de West

  Koningspaar in november naar Caraïben

  Willem-Alexander en Máxima brengen in november een bezoek aan de Caraïben. Dat zei minister-president Mark Rutte dinsdag. De reis duurt van 14 tot 24 november en het nieuwe koningspaar doet hierbij zowel de Boven- als de Benedenwindse eilanden aan.

  Volgens Rutte leeft de troonswisseling op 30 april enorm onder de bewoners van het Caraïbisch gebied. De website van het Nationaal Comité Inhuldiging is er dan ook vanaf dinsdag naast Nederlands ook volledig in het Papiamento beschikbaar.

  26 maart 2013 - 12:12