×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar het IJ op voor koningsvaart

  Langs alles waar Nederland trots op is

  Koningspaar het IJ op voor koningsvaart

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn dinsdagavond bij het filminstituut Eye aan boord gestapt van de MS Havenbeheer voor de koningsvaart. Ook de drie prinsesjes varen mee over het Amsterdamse IJ. Tijdens de vaartocht, die de gemeente Amsterdam heeft aangeboden, varen ze langs alles ,,waar Nederland trots op is”. Zo krijgt het koningspaar op het water een ere-escorte van de roeiers van de Holland Acht, geven het Nationaal Ballet en De Nederlandse Opera een optreden en verzorgen musicalsterren een medley van bekende Nederlandse musicals. De vaartocht eindigt om 21.30 uur bij het Muziekgebouw aan ’t IJ, waar het nieuwe koningspaar een diner te wachten staat.

  30 april 2013 - 20:00