×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninginnedagsite Rhenen en Veenendaal

  Gemeenten presenteren gezamenlijke website koninginnedag

  Net als verleden jaar Thorn en Weert hadden, hebben nu ook Rhenen en Veenendaal een gezamenlijke website voor koninginnedag. Deze twee gemeenten in de provincie Utrecht viel de eer te beurt om de koningin en haar familie dit jaar op 30 april te ontvangen. Op de website houden de gemeenten de bezoekers op de hoogte van het programma, dat begin april openbaar wordt gemaakt. In beide gemeenten zal de koningin zo’n 800 meter afleggen. In Rhenen wordt Hare Majesteit door burgemeester Joost van Oostrum ontvangen, in Veenendeel door zijn collega Ties Elzenga. Beide burgervaders onthulden vandaag het bovenstaande logo dat dit jaar in alle berichtgeving wordt gebruikt. Eenzelfde logo, waarin koninginnedag is verruild door de plaatsnaam, wordt door de afzonderlijke gemeenten gebruikt.

  De website geeft inwoners, bezoekers en andere geïnteresseerden in de aanloop naar 30 april actuele informatie over de komst van de koninklijke familie. Op die manier wordt men op de hoogte gesteld van de mogelijkheden voor bijvoorbeeld parkeren, bereikbaarheid, programmaonderdelen en locaties.

  Zie ook: www.koninginnedag2012.nl

  4 januari 2012 - 15:22