×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninginnedag met een lach en een traan

  Beatrix dankt Rhenen en Veenendaal

  Koninginnedag 2012 is het feest geworden dat de Koningin wenste. Rhenen en Veenendaal zorgden voor en traditioneel feest, waar in totaal zo’n 60.000 bezoekers op af kwamen. De koningin, die duidelijk had aangegeven dat Koninginnedag ook dit jaar ondanks de zorgen om prins Friso gewoon zou doorgaan, genoot. Aan het einde bedankt ze de organisatoren en stond ze voor het eerst stil bij de moeilijke tijd die de familie doormaakt. ‘Ik wilde even namens mijn hele familie alle mensen in Rhenen en in Veenendaal, die deze indrukwekkende programma’s in elkaar hebben gezet met zoveel enthousiasme, zoveel activiteiten, zoveel deelnemers… Het is werkelijk iets wat we nooit hadden verwacht en waar we helemaal van onder de indruk zijn. We vinden het ontzettend fijn dat we dit met u, ook in Rhenen en zeker ook hier in Veenendaal, hebben mogen meevieren. Het is jammer en verdrietig dat onze familie vandaag niet compleet is, maar alle hartelijkheid, goede wensen die we gevoeld hebben en gehoord hebben zullen we doorgeven. Ik dank u voor een fantastisch feest. Ik hoop dat u allemaal nog heel lang door kunt vieren vandaag, het is een prachtige dag, en u heeft ons een werkelijk onvergetelijke Koninginnedag gegeven. Hartelijk bedankt,’ aldus de Koningin. Haar woorden, met een brekende stem uitgesproken, zorgden voor zichtbare emoties bij zowel het publiek als de leden van de Koninklijke Familie.

  30 april 2012 - 22:00