×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninginnedag in Rhenen en Veenendaal

  Provincie Utrecht krijgt Koninklijke Familie op bezoek

  De Koningin en leden van de Koninklijke Familie vieren op maandag 30 april 2012 Koninginnedag mee in de provincie Utrecht, om precies te zijn in Rhenen en Veenendaal, zo laat de Rijksvoorlichtingsdienst weten. Zij doen dit op uitnodiging van de burgemeesters van deze twee gemeenten. De provincie Utrecht kwam in 1999 voor het laatst aan bod tijdens Koninginnedag. Toen vierde de familie het feest mee in Houten en de hoofdstad van de provincie, Utrecht.


  “Dit is geweldig nieuws voor Veenendaal”, zegt burgemeester Ties Elzenga. “We gaan er alles aan doen om van 30 april 2012 een prachtige dag te maken voor de Koningin, haar familie, onze inwoners en bezoekers.” Ook Rhenen ontvangt de Koninklijke delegatie op Koninginnedag 2012. Burgemeester Joost van Oostrum is al even opgetogen. “Een enorme eer voor Rhenen. Veel Rhenenaren dragen het Koninklijk Huis een warm hart toe en met hen zorgen we dat Koninginnedag 2012 een fantastische dag wordt. ”

  11 oktober 2011 - 13:00