Koninginnedag in De Rijp en Amstelveen

Noord-Holland heeft er lang op moeten wachten, maar komend jaar is het eindelijk weer zover. De Oranjes komen op 30 april 2013 weer naar hun provincie om Koninginnedag mee te vieren. De koningin heeft besloten om met haar familie het dorp De Rijp (gemeente Graft-De Rijp) en de stad Amstelveen te gaan bezoeken. De burgemeesters van beide gemeenten hebben de koningin daarvoor uitgenodigd. In 1997 vond voor het laatst een Koninginnedagviering met de koninklijke familie in Noord-Holland plaats. Toen bezocht de koningin Marken en Velsen.

Noord-Holland heeft er lang op moeten wachten, maar komend jaar is het eindelijk weer zover. De Oranjes komen op 30 april 2013 weer naar hun provincie om Koninginnedag mee te vieren. De koningin heeft besloten om met haar familie het dorp De Rijp (gemeente Graft-De Rijp) en de stad Amstelveen te gaan bezoeken. De burgemeesters van beide gemeenten hebben de koningin daarvoor uitgenodigd.
In 1997 vond voor het laatst een Koninginnedagviering met de koninklijke familie in Noord-Holland plaats. Toen bezocht de koningin Marken en Velsen.