×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin wilde meer kinderen

  Margrethe wilde zus voor Frederik en Joachim

  De Deense koningin beschrijft in een nieuw boek "M - 40 jaar op de troon" vele momenten uit de veertigjarige geschiedenis dat ze op de troon van Denemarken zit. Ze onthult daarin onder meer dat ze graag meer kinderen zou hebben gehad.


  De Deense koningin beschrijft in een nieuw boek “M – 40 jaar op de troon” vele momenten uit de veertigjarige geschiedenis dat ze op de troon van Denemarken zit. Ze onthult daarin onder meer dat ze graag meer kinderen zou hebben gehad.

  Margrethe praat uitgebreid én openhartig met Jens Andersen, schrijver van het boek ”M – 40 år på tronen”. Daarin komt ook het gezinsleven van de vorstin aan bod. Ze heeft het altijd jammer gevonden dat het bij Frederik en Joachim is gebleven. ‘Ik wilde dat Frederik en Joachim nog een broer of zuster zouden hebben gehad, het liefst een zus!’ Maar dat besluit lag niet in haar eigen handen, vertelt Margrethe.

  Of het boek ook in het Nederlands verschijnt, is niet bekend.

  28 november 2011 - 13:26