×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin vertrokken uit Istanbul

  Beatrix kijkt uit naar volgende reis: Florence

  Het bezoek dat koningin Beatrix aan Turkije bracht, is gisteren afgesloten met een receptie op het dakterras van het hotel waar zij verbleef. Onder het genot van hapjes, drankjes en het prachtige uitzicht over de stad Istanbul, kaartte de koningin na met het presidentspaar over het ‘themabezoek’. Abdullah en Hayrünnisa Gül waren speciaal voor deze afsluiter overgevlogen vanuit Ankara. Eerder op de dag had koningin Beatrix een themalunch met studenten en wetenschappers en later een dansvoorstelling van het Nederlands Dans Theater 2. Deze voorstelling deed ze cadeau aan mensen die mee hebben geholpen bij de organisatie van het feest ter gelegenheid van 400 jaar diplomatieke betrekkingen tussen Nederland en Turkije.

  Vrijdag vertrok koningin Beatrix uit Istanbul, het regeringstoestel zette koers richting Amsterdam. Zaterdag is ze samen met nagenoeg de hele koninklijke familie, inclusief prins Willem-Alexander en prinses Maxima, aanwezig in Florence. De koningin keek erg uit naar het huwelijk van haar nichtje, liet ze de Turkse president woensdag al verstaan.

  15 juni 2012 - 11:57