×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin verhuurt kamers

  Exclusieve locatie tijdens Olympische Spelen

  Maximaal dertigduizend pond per kamer moeten ze gaan kosten, omgerekend meer dan € 35.000. Koningin Elizabeth II van Groot-Brittannië gaat volgend jaar tijdens de Olympische Spelen in Londen een aantal staatsievertrekken in St James's Palace verhuren aan bedrijven, maar daarvoor moet men natuurlijk diep in de buidel tasten. Het is voor het eerst dat de vorstin zelf toestemming heeft gegeven om anderen gebruik te laten maken van het paleis, waaronder in de troonzaal, de tapijtenzaal en de Queen Anne zaal. In die eerste zaal maakten William en Kate bekend zich te hebben verloofd. Gasten krijgen voor het riante bedrag ook een exclusieve rondleiding. Tal van wedstrijden vindt vlakbij de locatie plaats. Zo zal de marathon beginnen en eindigen op de Mall, waar het paleis gelegen is.


  Naar verluidt is het paleis al volledig volgeboekt. Bedrijven kunnen er tot wel 500 gasten kwijt voor lunches, diners of recepties. Paleispersoneel zou de catering zelf gaan uitvoeren.

  St James’ is gebouwd door Hendrik VIII en is sindsdien (een) officiële residentie van de monarch, hoewel er sinds 1837 geen permanente bewoning door een monarch meer is geweest. Op dit moment maakt vooral prinses Anne gebruik van het paleis.

  15 november 2011 - 16:31