×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin ‘thuis’ op Aruba

  Feest op Aruba, koningin viert mee

  Mooie woorden werden in Oranjestad gesproken, woorden die de wederzijdse liefde benadrukken. Namens Aruba verwelkomt minister-president Mike Eman de koningin en dankt haar voor haar toewijding. Hij noemt koningin Beatrix ‘het kompas van het Koninkrijk’. Omgekeerd is het voor koningin Beatrix, en ze spreekt namens haar zoon en schoondochter, ‘een feest’ om op Aruba te zijn: ‘We voelen ons hier thuis!’

  Op de eerste dag van het bezoek aan Aruba bezoekt het gezelschap onder andere Linear Park – een groenstrook-in-wording langs de kust, tussen het vliegveld en Oranjestad – en het Fiesta Cultural. In een bonte carnavalsstoet dansten ook de koningin, Willem-Alexander en Máxima mee.

  29 oktober 2011 - 11:42