×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin tegen elke prijs

  Vervolg op schandaalboek over Zweedse koning

  Amper een week na het verschijnen van het boek 'Carl XVI Gustaf - Monarch met tegenzin', schemeren de plannen al door voor een nog te schrijven boek. Nadat het leven van de Zweedse koning uitvoerig uit de doeken is gedaan en details met stripteasedanseressen en buitenechtelijke liefdes niet bespaard zijn gebleven, is het nu de beurt aan zijn vrouw, koningin Silvia. Deanne Rauscher, co-auteur van het eerste boek, vindt dat de koningin zich perfect leent voor een eigen boek. Het zou de titel 'Silvia - koningin tegen elke prijs' moeten gaan dragen. 'Ik begrijp niet hoe ze het volhoudt, met alle negativiteit die over de koning is geschreven. De mensen hebben veel sympathie voor haar,' zegt Rauscher. Al met al zou het een interessant, psychologisch portret moeten worden. Echt concreet is het plan nog niet. 'Het is nog steeds in een conceptuele fase. Daarbij ben ik meer een onderzoeksjournalist en zou daarom een co-auteur nodig hebben,' aldus Rauscher. Er zijn inmiddels wel uitgevers die interesse hebben getoond. Niet voor niets, het boek 'Monarch met tegenzin' is een groot succes. Al op de eerste dag was de volledige eerste oplage van 20.000 exemplaren al uitverkocht.


  8 november 2010 - 13:52