×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Sonja’s droom

  Noorse koninigin is kunstliefhebber

  Koningin Sonja van Noorwegen is sinds haar jeugd al een groot liefhebster van kunst. Na al die jaren probeert ze het nu eens zelf. Naast lokale artiesten heeft de koningin meegeholpen met 24 grafische prints, die tentoongesteld en verkocht worden. De opbrengst daarvan komt ten goede aan een programma dat ze volgend jaar gaat lanceren. 'Dit is een levenslange droom,' vertelt Sonja aan krant Fædrelandsvennen. 'Ik wilde een beurs voor jonge artiesten in het leven roepen, maar had nooit de juiste bronnen.' Het afgelopen jaar heeft ze nauw samengewerkt met professionals om technieken te leren en haar eigen vaardigheden te ontwikkelen. Haar bijdrage aan de collectie van 'Three Journeys. Three Landscapes' is gebaseerd op foto's die ze zelf heeft genomen tijdens een bezoek aan de archipel van Svalbard in 2006.


  28 juni 2011 - 11:36