×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Paola zit vergadering Missing Children voor

  Koningin Paola zit vergadering Missing Children voor

  De Belgische koningin zit donderdagmiddag een vergadering voor van het beschermcomité van Missing Children Europe, de Europese Federatie voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen. Dat maakt het Belgische koningshuis bekend.Koningin Paola ontmoet bij de vergadering de leden van de Raad van Bestuur van Missing Children Europe. Tijdens de bijeenkomst zal er gepraat worden over de prioriteiten van de organisatie voor de periode 2013-2015.

  Missing Children Europe bestaat uit 28 zusterorganisaties, waaronder de Belgische stichting Child Focus. Daar is de koningin erevoorzitster van.

  28 februari 2013 - 11:55