×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Paola zit vergadering Missing Children voor

  Koningin Paola zit vergadering Missing Children voor

  De Belgische koningin zit donderdagmiddag een vergadering voor van het beschermcomité van Missing Children Europe, de Europese Federatie voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen. Dat maakt het Belgische koningshuis bekend.Koningin Paola ontmoet bij de vergadering de leden van de Raad van Bestuur van Missing Children Europe. Tijdens de bijeenkomst zal er gepraat worden over de prioriteiten van de organisatie voor de periode 2013-2015.

  Missing Children Europe bestaat uit 28 zusterorganisaties, waaronder de Belgische stichting Child Focus. Daar is de koningin erevoorzitster van.

  28 februari 2013 - 11:55