×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin opent Louwman museum

  In Den Haag heeft koningin Beatrix onlangs het Louwman museum geopend, een automuseum. In het speciaal voor dit doel gebouwde complex wordt de collectie van Evert Louwman geëxposeerd. Er zijn 230 auto’s te zien en een collectie automobiele kunst die bestaat uit schilderijen, sculpturen en affiches. Er is onder meer een collectie Spykers en ook een Ferrari die ooit van Prins Bernhard was, heeft een plek in het museum. 


  Bekijk hieronder het filmpje van de opening.

  9 juli 2010 - 10:26