×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin op werkbezoek bij de Marine

  Koningin Beatrix heeft dinsdag in Den Helder een werkbezoek gebracht aan de Koninklijke Marine. Aan boord van het amfibisch transportschip Hr.Ms. Johan de Witt is de Koningin geïnformeerd over de Nederlandse deelname aan EU-operatie Atalanta. Deze missie richt zich op de bestrijding van piraterij en de bescherming van kwetsbare koopvaardijschepen in de Golf van Aden en de wateren rond Somalië.

  De koningin heeft een presentatie van de marinestaf bijgewoond over de bijzonderheden van de missie. Aansluitend sprak zij met bemanningsleden van het Luchtverdedigings- en Commandofregat Hr.Ms. De Zeven Provinciën over hun ervaringen. Dit schip nam afgelopen najaar deel aan de EU-operatie. Bemanningsleden van Hr.Ms. Johan de Witt vertelden vervolgens hoe zij zich voorbereiden op de missie. Medio april neemt dit schip de taken over van Hr.Ms. Tromp.

  23 maart 2010 - 17:05