×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin op stap met kleindochters

  Afgelopen zaterdag bezocht Koningin Beatrix Breda Hippique, het grootste hippische evenement in de openlucht dat ons land kent. Ze kwam niet met lege handen, want aan de ene hand liep prinses Amalia, aan de andere hand prinses Ariane! Eerder twijfelde de organisatie van Breda Hippique of de Koningin wel zou komen. Door het stuklopen van de formatie, werd haar komst onzeker. De komst van de koningin met de twee prinsesjes had wel grote gevolgen. De tribunes raakten namelijk even leeg, omdat de paden volstroomden met bezoekers die het gezelschap van dichtbij wilden bekijken. Het drietal was in de vroegere Nassaustad aanwezig om de Nederlandse ruiters uit te zwaaien, voordat ze aan de wereldruiterspelen in de Verenigde Staten gaan beginnen.


  6 september 2010 - 18:07