×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin ontvangt voetballers

  Koningin Beatrix en minister-president Balkenende ontvangen dinsdag 13 juli het Nederlands elftal, ondanks het verlies in de WK-finale. De koningin ontvangt de voetballers, de trainers en staf op Paleis Noordeinde. De minister-president ontvangt de delegatie op het Catshuis in Den Haag. Op het Catshuis wordt het Nederlandse voetbalteam ontvangen en toegesproken door de minister-president en minister Klink van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Aansluitend ontvangt koningin Beatrix het Nederlands elftal op Paleis Noordeinde.


  Net als de publiekshuldiging in Amsterdam, gaan beide ontvangsten aanstaande dinsdag door, hoewel de voetballers verloren hebben van Spanje in de finale.

  12 juli 2010 - 16:24