×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin naar bootcamp

  Máxima steunt ondernemers

  Koningin naar bootcamp

  Máxima heeft vrijdag een bezoek gebracht aan Demo Day Startupbootcamp, een evenement voor startende ondernemers. De koningin woonde onder meer presentaties van startende ondernemingen bij.


  Startupbootcamp biedt ondernemers de kans om drie maanden lang intensief samen te werken met meer dan 100 mentoren met verschillende soorten expertises. Hiermee hoopt het initiatief dat de startups in enkele maanden de vooruitgang boeken die normaal jaren vergt.

  Máxima sprak met deelnemers aan Startupbootcamp Amsterdam over onder meer ondernemerschap in het digitale tijdperk. Aan het einde van het programma presenteren de ondernemers zichzelf op Investor Demo Day aan zo’n 350 lokale en internationale investeerders.

  28 juni 2013 - 14:00