×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Máxima onaangekondigd in New York

  Hare Majesteit en Secretaris-Generaal VN schudden elkaar de hand

  Koningin Máxima onaangekondigd in New York

  Koningin Máxima heeft dinsdag een ontmoeting gehad met secretaris-generaal Ban Ki-moon van de VN. Ze ontmoetten elkaar op het hoofdkwartier van de Verenigde Naties in New York en schudden elkaar hartelijk de hand.

  Het bezoek is door de Rijksvoorlichtingsdienst niet aangekondigd op de website van het Koninklijk Huis. Het was Máxima’s eerste internationale optreden sinds haar man Willem-Alexander koning is. Volgens de NOS was Máxima in New York in haar rol als speciaal VN-pleitbezorger voor inclusieve financiering.

  De Rijksvoorlichtingsdienst maakt woensdag bekend waar Máxima en Ban Ki-moon over spraken.

  8 mei 2013 - 11:12