Koningin maakt agenda leeg voor Friso

Naar aanleiding van de gezondheidssituatie van prins Friso wordt het verblijf van de koningin in Oostenrijk verlengd. De koningin is komend weekend wel kort terug in Nederland waarna zij weer naar Oostenrijk vertrekt. Dit leidt op dit moment tot de volgende drie wijzigingen in de publieke agenda van het Koninklijk Huis:Prins Willem-Alexander vertegenwoordigt de koningin bij de 70e herdenkingsplechtigheid van de Slag in de Javazee op maandag 27 februari 2012 in de Kloosterkerk in Den Haag.De koningin is op dinsdag 28 februari 2012 niet aanwezig bij het jubileumsymposium van Eurojust in de Ridderzaal in Den Haag, zoals eigenlijk gepland was.Het aanbieden van de geloofsbrieven door de ambassadeurs van de Republiek Mozambique en de Republiek Djibouti in Nederland, dat op woensdag 28 februari 2012 zou plaatsvinden, wordt uitgesteld.

Naar aanleiding van de gezondheidssituatie van prins Friso wordt het verblijf van de koningin in Oostenrijk verlengd. De koningin is komend weekend wel kort terug in Nederland waarna zij weer naar Oostenrijk vertrekt.
 
Dit leidt op dit moment tot de volgende drie wijzigingen in de publieke agenda van het Koninklijk Huis:
Prins Willem-Alexander vertegenwoordigt de koningin bij de 70e herdenkingsplechtigheid van de Slag in de Javazee op maandag 27 februari 2012 in de Kloosterkerk in Den Haag.

De koningin is op dinsdag 28 februari 2012 niet aanwezig bij het jubileumsymposium van Eurojust in de Ridderzaal in Den Haag, zoals eigenlijk gepland was.

Het aanbieden van de geloofsbrieven door de ambassadeurs van de Republiek Mozambique en de Republiek Djibouti in Nederland, dat op woensdag 28 februari 2012 zou plaatsvinden, wordt uitgesteld.