×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin maakt agenda leeg voor Friso

  Beatrix dit weekend even in Nederland, dan direct terug

  Naar aanleiding van de gezondheidssituatie van prins Friso wordt het verblijf van de koningin in Oostenrijk verlengd. De koningin is komend weekend wel kort terug in Nederland waarna zij weer naar Oostenrijk vertrekt. Dit leidt op dit moment tot de volgende drie wijzigingen in de publieke agenda van het Koninklijk Huis:Prins Willem-Alexander vertegenwoordigt de koningin bij de 70e herdenkingsplechtigheid van de Slag in de Javazee op maandag 27 februari 2012 in de Kloosterkerk in Den Haag.De koningin is op dinsdag 28 februari 2012 niet aanwezig bij het jubileumsymposium van Eurojust in de Ridderzaal in Den Haag, zoals eigenlijk gepland was.Het aanbieden van de geloofsbrieven door de ambassadeurs van de Republiek Mozambique en de Republiek Djibouti in Nederland, dat op woensdag 28 februari 2012 zou plaatsvinden, wordt uitgesteld.


  Naar aanleiding van de gezondheidssituatie van prins Friso wordt het verblijf van de koningin in Oostenrijk verlengd. De koningin is komend weekend wel kort terug in Nederland waarna zij weer naar Oostenrijk vertrekt.
   
  Dit leidt op dit moment tot de volgende drie wijzigingen in de publieke agenda van het Koninklijk Huis:
  Prins Willem-Alexander vertegenwoordigt de koningin bij de 70e herdenkingsplechtigheid van de Slag in de Javazee op maandag 27 februari 2012 in de Kloosterkerk in Den Haag.

  De koningin is op dinsdag 28 februari 2012 niet aanwezig bij het jubileumsymposium van Eurojust in de Ridderzaal in Den Haag, zoals eigenlijk gepland was.

  Het aanbieden van de geloofsbrieven door de ambassadeurs van de Republiek Mozambique en de Republiek Djibouti in Nederland, dat op woensdag 28 februari 2012 zou plaatsvinden, wordt uitgesteld.

  23 februari 2012 - 12:06