×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin in Nijmegen, Máxima in België

  Drukke zondag voor de royals

  Koningin Beatrix woont zondagmiddag in Nijmegen de vijfenzestigste herdenking van de bevrijding van die stad bij. Ook de Britse prins Philip, de man van koningin Elizabeth, komt naar Nijmegen. Amerikaanse en Britse troepen bevrijdden Nijmegen op 20 september 1944 na felle gevechten met Duitse soldaten. De koningin en Philip zijn aanwezig bij de herdenkingsplechtigheid op het Keizer Traianusplein in het centrum van Nijmegen. Eerder op de dag wordt de gewaagde Amerikaanse oversteek van de Waal bij Oosterhout nagespeeld.


  Prinses Máxima reist af naar België. Samen met prinses Mathilde opent ze ‘M’, het nieuwe stedelijk museum van Leuven. Dit museum toont oude en nieuwe kunst, geinspireerd op de stad. Naast een bezichtiging van het museum brengen de twee prinsesen ook een bezoek aan de openingstentoonstelling De passie van de meester, met schilderijen van Rogier van der Weyden.

  20 september 2009 - 11:23